Hazard zet deur op een kier voor transfer: Er kan gepraat worden

Hazard zet deur op een kier voor transfer: "Er kan gepraat worden"

27-05-2017 07:15

Eden Hazard was dit seizoen opnieuw van goudwaarde voor zijn club Chelsea. Of Hazard ook volgend seizoen nog in het shirt van The Blues speelt, blijft voorlopig nog een raadsel. "Ik zit goed bij Chelsea, maar er kan altijd gepraat worden."

De Rode Duivel wil eerst het seizoen in schoonheid afsluiten voordat hij wil onderhandelen over een mogelijke contractverlenging. "Op dit moment ligt er nog niks op tafel. Ik blijf voorlopig rusitg. We zullen wel praten. Of niet, dat moeten we nog zien. Voorlopig weet ik niet of ik zal weggaan. Ik zit nu goed bij de club. Als ik terug ben van de nationale ploeg zullen we tijd hebben om te praten en te kijken wat mogelijk is", klinkt het.

Chelsea gaat deze zomer op zoek naar een nieuwe spits. Die moet het mogelijke vertrek van Diego Costa opvangen. Romelu Lukaku is een van de topkandidaten om terug te keren naar de landskampioen. "We zullen zien welke spelers er gaan bijkomen. Hopelijk zijn er enkele grote spelers bij. Als ik een nieuw contract teken, blijft er misschien niet geld genoeg over om Romelu te halen. Nee, ik maak een grapje. Wie er ook komt, we zullen klaar zijn voor het nieuwe seizoen", besluit de Rode Duivel in Het Nieuwsblad.