Transfer van Lukaku in stroomversnelling? 'Chelsea grijpt naast Morata'

Transfer van Lukaku in stroomversnelling? 'Chelsea grijpt naast Morata'

26-05-2017 23:48

Alvaro Morata wordt serieus in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid. De Spaanse spits zou op weg zijn naar AC Milan, waar hij naar verluidt 7,5 miljoen euro per jaar gaat opstrijken. Dat zou goed nieuws zijn voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel droomt van een terugkeer naar Chelsea, maar hij lag in balans met Morata.

Morata kwam dit seizoen tot vijftien competitietreffers bij Real Madrid, maar was in de Spaanse hoofdstad voornamelijk wisselspeler achter Karim Benzema. Daarom hoopt de aanvaller terug te keren naar Italië, waar hij eerder succesvol uitkwam voor Juventus. AC Milan heeft volgens het doorgaans goed ingevoerde Marca al een akkoord bereikt met Morata zelf.

De club moet er nog wel uitkomen met Real, dat een bedrag tussen de zeventig en 75 miljoen euro voor Morata wil ontvangen. AC Milan had zelf zestig miljoen euro in zijn hoofd, maar dat bedrag is van tafel geveegd. In Milaan moet Morata de opvolger worden van Carlos Bacca, die dit seizoen minder indruk kon maken dan in zijn debuutjaar in de Serie A.