UPDATE: 'Kandidaat-opvolger Preud'homme bij Club trekt naar Duitse grootmacht'

UPDATE: 'Kandidaat-opvolger Preud'homme bij Club trekt naar Duitse grootmacht'

31-05-2017 19:00
3

Club Brugge nam afgelopen week na vier seizoenen afscheid van trainer Michel Preud’homme. Het bestuur is dus volop op zoek naar een geschikte kandidaat om over te nemen. Verschillende namen passeerden al de revue en daar mag nu Willy Sagnol aan toegevoegd worden.

Volgens Yahoo Sports zit Blauw-zwart namelijk rond de tafel met de voormalige Franse international. Sagnol bouwde als speler een indrukwekkende carrière uit. Hij was jarenlang de vaste rechtsachter van Bayern München en droeg 54 keer het shirt van de Franse nationale ploeg.

Als trainer debuteerde Sagnol in 2013 bij de U21 van Frankrijk. Daar werd hij één jaar later weggeplukt door de Bordeaux, maar die overstap werd geen succes. Na anderhalf seizoen moest Sagnol opkrassen en sindsdien is hij werkloos.

Update 31/05 19.00 uur: De kans dat Sagnol de nieuwe coach van Club Brugge wordt, is beduidend kleiner geworden. Volgens France Football zou de Fransman op weg zijn naar Bayern München. De ex-speler van de Duitse club kan daar de assistent-trainer van Carlo Ancelotti worden.