Klap tegen STVV weggespoeld met nieuw contract: Nieuw seizoen mag nu starten

Klap tegen STVV weggespoeld met nieuw contract: "Nieuw seizoen mag nu starten"

26-05-2017 15:16

De spelers van KV Mechelen eindigden het seizoen met een heel zware domper. Op het veld van Sint-Truiden kreeg Malinwa er pardoes doelpunten om de oren. Zowel spelers als club zaten in zak en as. Maar linksback Elias Cobbaut kan niet meer stoppen met lachen. Hij ondertekende namelijk een nieuw contract bij KV Mechelen. 

De Mechelse jeugdspeler krijgt het vertrouwen van coach Yannick Ferrera. De linksback mag zich de komende vier seizoenen bewijzen Achter de Kazerne. "Ik ben zeer blij. Eerlijk, ik had het niet zo snel verwacht, want ik had nog een contract voor één seizoen. Het is echt leuk dat alles zo goed loopt. Ik wil ook de club bedanken voor het vertrouwen. Mijn familie trouwens ook. De hele familie Cobbaut leeft mee. Ik ben dan ook blij dat ik mijn familie kan trots maken", geeft de 19-jarige Cobbaut aan op de site van KV Mechelen.

Met Cobbaut heeft Ferrera er alleszins een gemotiveerde speler rondlopen. "Ik hoop natuurlijk op een vaste basisplaats. Daarnaast hoop ik veel voetbalvreugde te kunnen tonen. Ik mis het spelletje nu al. Ik voetbal liever op tornooien of pleintjes dan ik op vakantie ga. Ja, van mij mag het nieuwe seizoen nu al starten."

No Poll