Van Disneyland tot een steur van 38kg, Club-spelers genieten van vakantie

Van Disneyland tot een steur van 38kg, Club-spelers genieten van vakantie

26-05-2017 11:45
2

Club Brugge sloot een zwaar seizoen in de Jupiler Pro League af met een overwinning tegen AA Gent. Door de overwinning pakt Club de tweede plaats en mag het zich opmaken voor de voorrondes van de Champions League eind juli. Maar eerst genieten de Club-spelers nog van een deugddoende vakantie.

Blauw-Zwart begint over enkele weken al aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Daarbij staan ook al drie oefenwedstrijden gepland: VV Westkapelle (24/06), KSV Oudenaarde (28/06) en Torhout KM (01/07). Maar voor het zover is genieten onder meer Butelle, Rotariu, Touba, Brodic en Poulain van vakantie.

Doelman Butelle geniet van zijn rustdagen in China, terwijl flankaanvaller Rotariu op familiebezoek gaat in zijn thuisland Roemenië. Touba trok eerst enkele dagen naar Dinseyland Parijs en vloog dan naar Dubai om van de zon te genieten. Publiekslieveling en belofte-speler Fran Brodic zocht de rust op in zijn thuisland Kroatië. De meest opmerkelijke foto komt ongetwijfeld van Lex Immers. De Nederland houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het vangen van vissen. In dit geval een steur van bijna 40 kilogram.

 

#summer #vacation #finally

Een bericht gedeeld door Fran Brodic (@franbrodic14) op

 

Enjoying the holiday !! Just catched a 38KG Sturgeon #france #fishing #hattigny

Een bericht gedeeld door Lex Immers (@leximmers) op

 

C est les vacances // End of the season #holidays #endoftheseason #clubbrugge #treve #couple #yellow #robe #dress #earings

Een bericht gedeeld door Dorothee Poulain (@dorothee_poulain) op

 

Bonne journée de repos après une dure saison! #DisneyLand

Een bericht gedeeld door Ahmed Atb (@touba_ahmed) op

 

 

Een bericht gedeeld door Dorin Rotariu (@rotariudorin) op

 

Avec madame

Een bericht gedeeld door Butelle Ludovic (@butellos) op