Fiere Fellaini neemt wel heel bijzondere handbagage mee uit Stockholm

Fiere Fellaini neemt wel heel bijzondere handbagage mee uit Stockholm

26-05-2017 11:15

Marouane Fellaini veroverde woensdag met zijn club Manchester United de Europa League. In de finale tegen Ajax was de Rode Duivel één een van de absolute uitblinkers. Ook in de terugvlucht van Stockholm naar Manchester liet Big Fella zich opmerken door wel heel bijzondere handbagage mee te nemen.

De fiere Rode Duivel postte op Twitter een foto met de Europa League-beker op zijn schoot. Met zijn vijftien kilogram is de trofee enkele kilo’s te zwaar om als normale handbagage te tellen. Maar gelukkig voor Fellaini had United een privévliegtuig ingelegd om alle spelers in Manchester te krijgen.

De middenvelder krijgt veel lof na zijn prestaties in de finale. Ook Hugo Camps zag een beresterke Fellaini tegen Ajax. Marouane Fellaini was de sleutelfiguur van het succes. Met zijn weelderige krullenbol haalde hij alle ballen uit de lucht. Hij verloor nauwelijks een duel en was zowel verdedigend als aanvallend superieur aan de piepjonge tegenstand. De Belg veegde andermaal alle vooroordelen weg die hem al zijn hele carrière achtervolgen. Fellaini heerste koninklijk in Stockholm", schrijft hij in Het Laatste Nieuws.