Opvallend: krijgt spits van Club Brugge een nieuwe uitleenbeurt?

Opvallend: krijgt spits van Club Brugge een nieuwe uitleenbeurt?

25-05-2017 17:00

Club Brugge was afgelopen winter druk in de weer op de transfermarkt, het haalde zo onder meer de rijzige spits Carlos Strandberg binnen. Die jonge Zweed verblijft momenteel in zijn thuisland, waar hij een interview gaf aan Fotbollskanalen.

Strandberg werd vorig seizoen uitgeleend aan Westerlo, maar heeft nu enkele trainingen mogen meemaken bij Club. Hij voelt dat hij progressie kan maken. "Brugge is een topteam in België, het tempo op training ligt hoog. Zo ontwikkel ik een een goeie fysiek en snelheid. Dat is heel positief."

De vraag is wel hoe de kaarten van Strandberg liggen voor volgend seizoen. "Ik heb nog een lang contract, dus strees heb ik niet. We zien wat er gebeurt na de vakantie en of ik speeltijd kan krijgen. Als ze zeggen dat ik speel wil ik wel blijven, maar anders is het misschien beter dat ik uitgeleend word."

Het einddoel blijft natuurlijk doorbreken bij Club. "Ik heb nu nog vier jaar contract. Het is een goeie club, waar jonge spelers zich kunnen ontwikkelen en kansen krijgen. Er zijn mooie opportuniteiten voor mij".