Club Brugge heeft – echt waar – als een topclub genegotieerd

"Club Brugge heeft – echt waar – als een topclub genegotieerd"

25-05-2017 12:42
4

Francky Dury wordt niet de nieuwe kroonprins van Club Brugge. Hij blijft de koning van Zulte Waregem. Er was concrete interesse van Blauw-Zwart, maar de trainer heeft en vindt nog voldoende ambitie bij Essevee.

"Ik wil accentueren dat dit verhaal voor mij supercorrect is verlopen. Club Brugge heeft – echt waar – als een topclub genegotieerd. En mijn club heeft getoond dat we samen ambitie hebben", aldus Dury tegenover Stadion.

Volgens Dury moet hij niet wanhopen dat hij in de toekomst niet meer kan verhuizen. "Twee jaar geleden toonde Rijsel interesse. Wolfsburg even geleden? Ja, maar dat is normaal. Iedere coach, die presteert, is gewild. Dan komt die vraag. Doen we het volgend jaar goed in Europa of in de Play-Offs? Of blijf ik jonge spelers ontwikkelen die vertrekken naar een topclub? Dan komt die kans terug."

Toch klopt zijn hart nu nog volop voor Zulte Waregem. "Weet je, ik wil ooit eens kampioen spelen in België, Het liefst van al wil ik nu een heel sterke ploeg maken van Zulte Waregem, nog sterker dan dit jaar. Het is misschien niet mogelijk, maar ik wil het wel doen."

Lees ookDe Boer staat open voor Club Brugge: 'Ze hebben een goed verhaal'