Speler Essevee haalt verwoestend uit: 'Ik wil nu vertrekken, niet in de winter'

Speler Essevee haalt verwoestend uit: 'Ik wil nu vertrekken, niet in de winter'

23-05-2017 16:20

Zulte Waregem kan terugblikken op een mooi seizoen. Het pakte de Beker en mag zich opmaken op Europees voetbal. Maar niet iedereen is tevreden. Naast Mbaye Leye wil ook Jakob Ankersen de club verlaten.

De Deen werd in de wintertransferperiode aangetrokken door Zulte Waregem. Een groot succes werd dat niet. Hij kwam amper 35 minuten in actie in de competitie. "Het was een catastrofe", reageert hij.

"Je moet geen wiskundig genie zijn om erachter te komen dat ik niet gelukkig ben. Ik werd gehaald voor basiself, maar de club is zijn beloftes niet nagekomen", klaagt hij tegenover Bold.

Vertrek
Hij duidt ook meteen de schuldigen aan. "Ik heb gepraat met de technisch directeur en de trainer. De technisch directeur verzekerde me dat hij in me geloofde. Maar een week later moest ik met de reserven spelen."

"Het lijkt erop dat de technisch directeur mij gekocht heeft, maar dat de trainer mij niet goed genoeg vindt. Ik weet het niet, ik heb er het raden naar. Ik heb tegen mijn makelaar gezegd dat ik wil vertrekken. En het moet nu zijn, niet in de winter", besluit hij.