Brugse coach weerlegt geruchten: 'Mijn bureau is nog steeds hier'

Brugse coach weerlegt geruchten: 'Mijn bureau is nog steeds hier'

23-05-2017 21:20
2

Club Brugge wordt volgend seizoen niet meer geleid door Michel Preud'homme, zoveel is duidelijk na de persconferentie van maandag. Ook Philippe Clement zal vertrekken, maar eigenlijk verdwijnt bijna de hele technische staf.

Volgens Het Laatste Nieuws is ook Stan Van den Buijs namelijk op weg naar de uitgang. Dat is niet zo verrassend, want hij is zowat de vaste assistent geworden van Preud'homme. Hij werkte al met hem bij Standard, AA Gent én in Saoedi-Arabië. De vraag is nu wat hij gaat doen als Preud'homme daadwerkelijk een sabbatjaar neemt.

Verder zal ook Renaat Philippaerts zijn kastje leegmaken. Philippe Clement zou de physical coach namelijk heel graag willen meenemen naar zijn nieuwe job bij Waasland-Beveren, die club zou dat ook toestaan. De nieuwe trainer van Club Brugge zal dus heel wat mensen kunnen meebrengen als hij dat zou willen. Keeperstrainer Jan Van Steenberghe is voorlopig wel nog aan boord.

Update 21.20 uur: Philippaerts lijkt dan toch nog niet te gaan vertrekken bij Club Brugge. De physical coach gaf op zijn eigen Twitter aan dat hij tot dusver nog steeds op de loonlijst van Club Brugge staat.