Van Holsbeeck verwacht monsterbod voor middenvelder: Interesse van topclubs

Van Holsbeeck verwacht monsterbod voor middenvelder: "Interesse van topclubs"

22-05-2017 23:35

Herman Van Holsbeeck wil er alles aan doen om Leander Dendoncker nog één seizoen bij Anderlecht te houden. De manager van paars-wit vindt het geen goed idee om Dendoncker en Youri Tielemans tegelijk te laten vertrekken.

De transfer van Tielemans is zo goed als rond. Van Holsbeeck maakte op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar bekend dat Tielemans hoogstwaarschijnlijk naar AS Monaco trekt. Dat betekent dus dat Dendoncker bij Anderlecht moet blijven. "Ik weet dat er grote Europese topclubs (Manchester United, red.) interesse hebben in Dendoncker, maar de club wil hem nog één jaar houden", vertelde Van Holsbeeck aan RTBF.

"Het zou niet goed zijn voor het evenwicht van de ploeg om Dendoncker en Tielemans te laten vertrekken. We hebben nog niet met Leander gepraat, maar enkele maanden geleden hebben we wel zijn contract opengebroken. Hij ligt nog vier jaar onder contract, maar we gaan zeker geen ruzie maken met de speler en zijn entourage. We willen net zoals met Kara, Acheampong en Tielemans een akkoord sluiten over de toekomst."

Lees ook: Opnieuw jackpot voor RSCA, Van Holsbeeck verrast met vraagprijs voor Dendoncker