Mulder ziet Rode Duivel terug opstaan: Hij ligt op WK-koers

Mulder ziet Rode Duivel terug opstaan: "Hij ligt op WK-koers"

22-05-2017 16:45
2

Jan Mulder heeft enorm genoten van het afgelopen voetbalweekend, maar dan toch vooral van Vincent Kompany. De Rode Duivel is plots helemaal terug bij Manchester City. Mulder is erg gelukkig met dit 'mirakel'.

Man City wandelde op de slotspeeldag naar de overwinning tegen Watford, het werd 0-5. Kompany speelde opnieuw de volledige wedstrijd. "Toen het laatste fluitsignaal klonk en hij volledig intact iedereen een hand kon geven, dankte ik namens Vincent Kompany de blessuregod voor zijn stralende humeur. Kompany heeft nu zo'n vijf wedstrijden volledig uit kunnen voetballen zonder in te storten. Het wonder krijgt steeds vastere vormen", aldus Mulder in Het Laatste Nieuws.

Mulder hoopt Kompany te zien op het WK 2018. "Ik zie nog altijd enige zenuwachtigheid in zijn passes, maar het tere enorme lichaam houdt het; steeds weer. Dat komt goed. Dat ligt op WK-koers. Nu eerst lekker op vakantie en met alle ledematen en in zon en water. Ik voelde me even Kompany en was intens gelukkig. O, vergissing! Op 5 juni oefenen de Rode Duivels tegen Tsjechië en 9 juni is er een WK-kwalificatie in Estland. Kompany moet aan de bak. Ik ben alweer bloednerveus."