Nieuwe aanwinst van Gent reageert meteen op prestigieuze transfer

Nieuwe aanwinst van Gent reageert meteen op prestigieuze transfer

22-05-2017 13:00

AA Gent heeft maandag een grote vis binnengehaald. Mamadou Sylla verlaat Eupen voor een nieuw avontuur bij Gent. De trefzekere spits reageert via de website zelf op zijn transfer.

Sylla kijkt tevreden terug op zijn korte periode bij Eupen. "Ik verlaat Eupen na het beste seizoen in mijn carrière. Ik heb me er altijd goed gevoeld, heb er enkele mooie doelpunten gemaakt en veel ervaring opgedaan. Eupen was een belangrijke stap in mijn carrière en het voorbije seizoen is enkel in stijgende lijn gegaan. Zowel op persoonlijk als op collectief vlak hebben we schitterend gedaan.'

Bij Eupen brak hij dit seizoen helemaal door, de club deed het dan ook veel beter dan verwacht. "We wisten ons te redden én haalden de halve finale van de Belgische beker, iets wat niemand had durven voorspellen voor het seizoen. Ik wil de club en vooral de coach bedanken voor de kansen die ze me gaven."

Bij Gent gaat hij volgend seizoen Kalifa Coulibaly en (mogelijk) Jérémy Perbet het vuur aan de schenen leggen. "Mijn transfer naar KAA Gent is een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Net als de club ben ik uiterst ambitieus en wil ik met veel enthousiasme en goede prestaties helpen die ambities waar te maken."