Opvallend verzoek: 'Tchité neemt contact op met Belgische topclub'

Opvallend verzoek: 'Tchité neemt contact op met Belgische topclub'

22-05-2017 11:45
2

De carrière van Mémé Tchité zit in het slop, zoveel is ondertussen duidelijk. Bij de amateurs van White Star bakte hij er niets van, twee goals op een heel seizoen is wel erg weinig. Nu zoekt de 33-jarige spits een nieuwe club, maar hij wil wel zijn conditie onderhouden. Waarom niet bij Standard?

Sinds hij in 2014 weg moest bij Club Brugge heeft Tchité niets meer gepresteerd. Bij het Roemeense Ploiesti maakte hij geen enkele goal, bij STVV ook maar eentje. Volgens Het Belang Van Limburg geeft Tchité het profvoetbal niet op en heeft hij aan Standard gevraagd of hij daar mag meetrainen. Het is nog wachten op een antwoord van de club.

Tchité mag dan wel zijn strepen hebben verdiend bij Standard, echt bijzonder populair is hij er niet. Dat bleek nog afgelopen weekend. Toen besloot Tchité om nog eens een bezoekje te brengen aan Sclessin, maar dat liep mis. Hij werd belaagd door de supporters en moest zich uiteindelijk een uur verschuilen in de toiletten. Echt welkom voelde hij zich niet bepaald.