Club Brugge-speler belooft: Ik blijft honderd procent zeker

Club Brugge-speler belooft: "Ik blijft honderd procent zeker"

22-05-2017 08:30

Club Brugge kon zondag toch nog de tweede plaats pakken, een mooie troostprijs na een bijzonder tegenvallend seizoen. Ook voor Lior Refaelov was dit seizoen een ramp, maar hij gaat zeker niet weg.

De Israëlier kon nog meespelen in de match tegen AA Gent en gaf zelfs een assist met zijn hoekschop. Een pleister op een houten been, want zijn seizoen was een echt drama. "Mentaal was dit het moeilijkste jaar uit mijn carrière. Hopelijk is alles nu definitief achter de rug. Ik ben blij dat ik het seizoen toch nog met een goed gevoel kan afsluiten", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Refaelov zou in de belangstelling staan van Maccabi Haifa, maar dat wordt niets. "Er is contact geweest. Maccabi heeft mijn makelaar gebeld en ook ik heb met de club gesproken, maar ik wil niet op deze manier vertrekken. Ik blijf 100 procent zeker, al was het maar om de muizenissen uit mijn hoofd te houden."

Refaelov wil nu vooral klaar geraken voor het komende seizoen. "Ik wil genieten met vrouw en kinderen, maar ik zal niet stilzitten", beloofde Refaelov. "Ik heb mijn personal coach al gevraagd om me voor te bereiden op de eerste trainingen. Ik wil niet nóg zo een seizoen. Integendeel: ik wil het team straks helpen, want dat heb ik de voorbije maanden veel te weinig kunnen doen."