Gemengde gevoelens bij Gentenaar: ''Dat is het belangrijkste''

Gemengde gevoelens bij Gentenaar: ''Dat is het belangrijkste''

21-05-2017 23:52
1

AA Gent verloor zondag met 2-1 op het veld van Club, waardoor de tweede plaats in handen bleef van de Bruggeling. Gent gaat ondanks de nederlaag toch Europa in. Het verlies zorgde dan ook voor gemengde gevoel in het Gentse kamp.

Zo ook bij Kenny Saief, die de aanlsluitingstreffer maakte. ''Echt jammer dat we hier niets meer uithalen'', opent hij op de clubsite. ''Voor de wedstrijd was er nochtans veel vertrouwen bij iedereen. We waren vrij goed begonnen maar Club Brugge stond heel goed te verdedigen vandaag. Zij scoorden dan op een stilstaande fase en vanaf dan werd het moeilijk maar niet onmogelijk. We bleven er vol voor gaan en scoren maar spijtig genoeg niet genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen.''

De Israëlische middenvelder was dus ontgoocheld over het resultaat, maar hij is aan de andere kant wel content met het Europese ticket. ''Daar zijn we ook tevreden mee hoor. Al hadden we natuurlijk ook graag de voorrondes van de Champions League gehaald. Maar we spelen Europees voetbal, dat is het belangrijkste. Voor ons maar zeker ook voor onze supporters'', besluit Saief.