Hazard naar Real Madrid? Voormalige grootheid geeft zijn advies

Hazard naar Real Madrid? Voormalige grootheid geeft zijn advies

21-05-2017 23:11

Eden Hazard haalde dit seizoen weer een waanzinnig hoog niveau en mede dankzij zijn klasseflitsen kroonde Chelsea zich tot landskampioen. De vraag is echter of hij bij de Engelse topclub blijft. Real Madrid zou hem graag als superaanwinst presenteren. Chelsea krijgt alvast advies van Ruud Gullit.

Gullit hoopt dat Hazard ook na de zomer voor Chelsea uitkomt. "Het zou geweldig zijn als Chelsea Hazard kan behouden", laat de Nederlander weten in The Daily Mail. "Wat ze moeten doen als Real Madrid belt? Hem toch niet laten gaan. Topclubs hebben een speler van wereldklasse nodig. Spelers die het verschil kunnen maken."

De analist en voormalige wereldtopper begrijpt de Spaanse competitie aantrekkelijk is voor een speler van het kaliber Hazard. "Het verschil tussen beide competities is dat de beste trainers momenteel Engeland actief zijn, maar de beste spelers in Spanje. De twee beste, Ronaldo en Messi, spelen in Spanje. Dat zijn spelers die bepalen wat er gebeurt in een wedstrijd."

"In de Premier League zie je dat ook. Arsenal heeft Alexis Sánchez die met een flits een wedstrijd kan beslissen. Bij Tottenham hebben ze Harry Kane en Dele Alli en Chelsea heeft vooral Eden Hazard. Voor dat soort spelers gaan de supporters naar het stadion", sluit Gullit af.