Bruggeling kijkt al uit naar volgend seizoen: Zal het de coach moeilijk maken

Bruggeling kijkt al uit naar volgend seizoen: "Zal het de coach moeilijk maken"

21-05-2017 22:34

Wesley Moraes mag tevreden terugkijken op zijn Play-Offs. De Braziliaan scoorde tegen Gent zijn vijfde doelpunt in Play-Off 1. Nu het seizoen voorbij is, denkt hij al aan de toekomst.

De jonge Braziliaan kreeg naast Jelle Vossen zijn kans in de spits. Bij Gent had men bijzonder veel moeilijkheden met de aanvaller. "Ik ben heel blij met mijn doelpunt dat toch wel belangrijk was voor het verder verloop van de wedstrijd. De coach had gevraagd om in deze laatste wedstrijd van het seizoen nog eens alles te geven en ik denk dat we dat met verve volbracht hebben", reageerde hij op de website van Club Brugge.

De spits lijkt na een moeilijk seizoenbegin helemaal doorgebroken te zijn in de Play-Offs. "Ik hoop dat ik ook volgend jaar mijn progressie met dezelfde flow kan verder zetten. Ik wil daarmee niet zeggen dat ik vanaf nu een basisplaats opeis, maar ik zal het de coach volgend seizoen zo moeilijk maken dat hij niet meer om mij heen kan", aldus Moraes.

Wesley weet echter niet of het dan wel met Michel Preud'homme als coach zal zijn. "Als speler horen wij natuurlijk ook de geruchten dat we volgend seizoen waarschijnlijk een nieuwe trainer zullen krijgen en dus wil ik onze huidige trainer bedanken voor de vele dingen die ik van hem geleerd heb. Bijvoorbeeld positiespel, een bal afschermen, enz. Nu is het tijd voor vakantie, maar ik zal mij zeker aan mijn oefenschema houden om er straks bij de start van het nieuwe seizoen weer in te vliegen", besluit hij.