Belgische spits wil wel in eigen land aan de slag: Ik ga de opties bestuderen

Belgische spits wil wel in eigen land aan de slag: "Ik ga de opties bestuderen"

21-05-2017 20:52
0

Gianni Bruno mag dan wel een Belg zijn, echt bekend is de voetballer in zijn thuisland niet. Dat komt voornamelijk omdat hij nog nooit uitkwam in de vaderlandse competitie. Daar zou volgend seizoen wel eens verandering in kunnen komen, zegt hij zelf.

Momenteel voetbalt Bruno bij het Russische Krylya Sovetov Samara, waar Frank Vercauteren een periode trainer was. Daar doet hij het met zeventien optredens en vijf doelpunten lang niet slecht. Voordien was de aanvaller voornamelijk actief bij laagvliegers in Frankrijk. In België was de 25-jarige Luikenaar dus nog nooit aan de slag op clubniveau. Nochtans toonden Zulte Waregem en Royal Excel Moeskroen recent interesse.

In La Dernière Heure praat Bruno openlijk over een mogelijke terugkeer. "Eigenlijk heb ik zowat elke mercato contacten in Belgë en toch heb ik er nog nooit gespeeld. Waarom dan niet deze zomer? De keren dat het uiteindelijk niet doorging, lag alles bijzonder moeilijk door mijn contracten in Frankrijk. Maar straks ben ik vrij. Waarom dus niet. Het interesseert me zeker. Ik zal de mogelijkheden bestuderen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie