Vanderhaeghe pisnijdig tijdens interview voor televisie: Het is goed geweest

Vanderhaeghe pisnijdig tijdens interview voor televisie: "Het is goed geweest"

21-05-2017 20:29

Kampioen RSC Anderlecht sloot het seizoen zondag in schoonheid af door KV Oostende met 3-2 terug naar de zee te sturen. Dat had echter helemaal anders kunnen lopen, want KVO kreeg in het Astridpark voldoende mogelijkheden om meer te rapen. Tot woede van Yves Vanderhaeghe.

De oefenmeester van de West-Vlamingen brak na afloop van de partij net niet het kot af. "We waren alweer niet volwassen genoeg en vergaten Anderlecht gewoon dood te knijpen. Daar kan ik absoluut niet tevreden mee zijn. En op het einde was er dan nog die penalt. Die hadden we zeker kunnen krijgen", liet Vanderhaeghe zijn frustraties de vrije loop bij Play Sports.

Velen hadden verwacht dat Anderlecht helemaal bevrijd zou voetballen, waardoor Oostende veelvuldig in de problemen zou komen. Dat bleek echter allerminst het geval te zijn. "Ik vind dat niet en ben absoluut niet te spreken", wilde Vanderhaeghe daar nog op reageren. Nadien werd het hem allemaa te veel. De trainer rondde het gesprek dan maar zelf af. "Het is goed geweest", zei hij.