Club heeft veel supporters, maar de neutrale supporter wil Gent in de CL

"Club heeft veel supporters, maar de neutrale supporter wil Gent in de CL"

21-05-2017 09:15
7

Renato Neto en AA Gent gaan zondag op bezoek bij Club op zoek naar de tweede plaats en een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. De Buffalo’s kenden in het seizoen 2015 – 2016 al een succesvolle campagne. Iets wat de Braziliaan nooit zal vergeten

"Het was een fantastische ervaring. Met die topmatchen én die supporters die ons doorheen heel Europa volgden, geweldig. En dan die hymne, die zorgt ervoor dat je nog eens zo hard wil lopen. Bovendien hadden al die grotere ploegen ons echt niet zo sterk verwacht, écht niet", klinkt het bij de Braziliaanse middenvelder.

De Buffalo's hebben na de 5-2 overwinning tegen Zulte Waregem heel wat vertrouwen getankt voor de topper. Maar simpel wordt het niet. "Hopelijk kunnen we dit moeilijke seizoen mooi aflsuiten. Donderdag speelde het team fantastisch, die 5-2 was echt genieten. Maar we weten hoe moeilijk het zondag in Brugge zal worden. Ook zij willen terug naar de Champions League. Of de neutrale Belgische supporters liever ons in de Champions League hebben? Sowieso, al heeft Club wel erg veel supporters", lacht Neto.