Lacazette bereikt akkoord: 'Wij hebben het verzoek van Alex geaccepteerd'

Lacazette bereikt akkoord: 'Wij hebben het verzoek van Alex geaccepteerd'

21-05-2017 08:15

Alexandre Lacazette zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort bij Atlético Madrid. Voorzitter Jean-Michel Aulas van Olympique Lyon heeft bevestigd dat de 25-jarige Fransman een mondeling akkoord heeft bereikt met de Spaanse grootmacht.

"Alex heeft een mondeling akkoord met een club, Atlético, maar we hebben nog geen zekerheid. We moeten wachten tot het CAS de schorsing opheft", zegt Aulas tegen L'Equipe. Hij doelt op het transferverbod van de Madrilenen, die dat momenteel aanvechten bij het sporttribunaal.

"Wij hebben het verzoek van Alex om uitsluitend met deze club te onderhandelen geaccepteerd", vervolgt Aulas. "Maar de transfer vindt alleen plaats onder onze voorwaarden." Lacazette is dit seizoen wederom in bloedvorm bij Lyon. Hij scoorde zaterdag twee keer tijdens het 3-3 gelijkspel tegen Nice in de Ligue 1. In totaal staat de teller op 28 treffers in dertig competitieduels.

Lacazette doorliep de jeugdopleiding van Lyon. De 25-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2019, mar gaf onlangs al aan dat hij de tijd rijp acht voor een vertrek.