Bestuur van Racing Genk pakt voor derby tegen STVV uit met zeer mooi gebaar

Bestuur van Racing Genk pakt voor derby tegen STVV uit met zeer mooi gebaar

20-05-2017 21:12
1

De finale van Play-Off 2 wordt een Limburgse clash tussen Racing Genk en Sint-Truiden. Genk was al lang zeker van groepswinst en vrijdag maakte STVV het karwei af met een zevenklapper tegen Mechelen. Het bestuur pakt voor de derby alvast uit met een mooie geste naar de betalende abonnees.

De betalende abonnees krijgen namelijk gratis toegang tot de match in de Luminus Arena. Dat maakte het lokale Radio GRK bekend via Facebook. ''Beste supporters. Na een goede, constructieve onderhandeling met onze club kunnen wij nu al bevestigen dat alle betalende abonnees gratis (geen gratis abonnees) naar de wedstrijd mogen aanstaande zaterdag tegen onze rivaal'', zo valt er te lezen.

''Laten we samen zorgen voor een extra injectie en alle kanaries hun laatste adem geven. Deze extra derby geeft ons een stap naar onze grote drang, het Europees voetbal. De overige prijzen worden eerstdaags bekend gemaakt. Mogen wij een bijzondere dank geven aan de mensen binnen Krc die dit mogelijk hebben gemaakt zonder 1 naam te vernoemen. Merci mannen!!!'', sluit het OSV Bestuur de boodschap af.