Van Holsbeeck doet opvallende onthulling: ''Kon hem verkopen aan Manchester City''

Van Holsbeeck doet opvallende onthulling: ''Kon hem verkopen aan Manchester City''

20-05-2017 20:33
1

Youri Tielemans speelt zondag voor 99,9 procent zekerheid zijn laatste match in het shirt van Anderlecht. Er is veel buitenlandse interesse voor het toptalent en sportief directeur sloeg al een transfer naar een grote topclub voor hem af.

Van Holsbeeck brengt tegenover La Capitale naar buiten dat Tielemans al voor Manchester City had kunnen tekenen. "Ik kon Tielemans aan Manchester City verkopen, maar ik ben er niet zeker van dat dit een ideale ploeg voor hem zou zijn", aldus Van Holsbeeck. Tielemans wil naar een club toe waar hij zeker is van een basisplaats. Mede vanwege het wereldkampioenschap van 2018 in Rusland, waar de jongeling met de Rode Duivels bij hoopt te zijn.

Het is niet bekend of Manchester City deze zomer een nieuwe poging zal wagen voor Tielemans. Vooralsnog lijkt AS Monaco de beste papieren te hebben in de transferstrijd. Van Holsbeeck houdt al rekening met een recordbedrag. De manager van de Brusselaars kijkt ook al rond naar opvolgers en zou inmiddels drie kandidaten op het oog hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie