Vanhaezebrouck vindt dat spelers van Club Brugge veel te hard waren

Vanhaezebrouck vindt dat spelers van Club Brugge veel te hard waren

20-05-2017 15:27
8

Zondag staat Club Brugge - KAA Gent op het programma. De inzet is een ticket voor de voorronde van de Champions League. Toch verwacht Hein Vanhaezebrouck geen fellere match dan in de heenwedstrijd van de Play-Offs in Gent. Dat kan immers volgens de trainer niet. 

"Of ik een fellere match verwacht dan in Gent? Dat kan gewoon niet. Of Club moet vier fouten maken in de eerste 90 seconden. Wij gaan dat in elk geval niet doen, klinkt het in Het Laatste Nieuws.  

Bart Vertenten floot de heenmatch. Ook zondag heeft hij de leiding over de topper. "Wij hadden toen een uur met een man meer moeten staan, in plaats van omgekeerd, maar onze fans hadden totaal geen invloed op de beslissingen van de ref."

In Gent liet Nana Asare zich ook vroeg gaan. "Dat was na die anderhalve minuut. Nana - de braafste mens ter wereld - gaf als kapitein een signaal. 'Het mocht stoppen', want al na twintig seconden had Van Rhijn los op Simon geschopt. Wetende dat de scheidsrechters in het begin toch alles laten passeren. Drie keer was het 'paf, paf, paf'. Maar wat Asare deed, ging niet uit van ons."

"Bij ons is niets georkestreerd - wij focussen op het voetbal. (op dreef) Vraag het aan mijn spelers. Ik zit zo niet in elkaar. Ik ga hen nooit vragen om die of die aan te pakken. Ik moet mijn kinesisten zelfs wakker schudden om ze te doen reageren. (lacht) Donderdag moesten ze het veld op en gingen die van Zulte Waregem vier keer zo rap."

Lees ook: Oeps: Vanhaezebrouck wordt heel even trainer van Club Brugge