Supporters van Anderlecht kunnen nog tot 2020 klagen over vaste man

Supporters van Anderlecht kunnen nog tot 2020 klagen over vaste man

20-05-2017 09:11
2

Het afscheid van Herman Van Holsbeeck bij Anderlecht hangt al een tijdje in de lucht. Voor de eerste keer heem de manager van paars-wit nu ook aangekondigd wanneer hij effectief gaat stoppen.

De manager is ondertussen 62 jaar en wil net als u ik met pensioen op 65. "30 juni 2020 wordt mijn laatste werkdag als manager van Anderlecht", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Maar als ze vroeger een ideale opvolger vinden, mag dat ook van mij."

Van Holsbeeck zorgde mee voor acht titels bij Anderlecht. Toch is hij door een deel van het publiek nooit echt geliefd geweest. Zijn transferpolitiek viel niet altijd bij iedereen in goede smaak ondanks dat het vaak heel veel vruchten afwierp.

Voorlopig staat de opvolger van Van Holsbeeck nog niet in Brussel. De namen van Mehdi Bayat en Luc Devroe klinken hard in de wandelgangen. Al kan ook een interne oplossing uit de bus komen. Momenteel mag teammanager Gunter Vanhandenhoven zich verdiepen in het sportieve van de club.

De kans is trouwens groot dat ook Roger Vanden Stock stopt bij Anderlecht als voorzitter wanneer zijn trouwe luitenant op pensioen gaat.