Nieuwe affaire Trebel? 'Genk wil stokje steken voor afgeronde transfer Gent'

Nieuwe affaire Trebel? 'Genk wil stokje steken voor afgeronde transfer Gent'

20-05-2017 07:15

De transfer van Mamadou Sylla naar AA Gent hangt al een tijdje in de lucht. Volgens de laatste berichtgeving is de deal zo goed als zeker beklonken. Maar dat is zonder Racing Genk gerekend. De Limburgers doen nog een ultiem bod om de spits alsnog naar Genk te halen.

Volgens Het Laatste Nieuws wordt Sylla eerstdaags voorgesteld bij de Buffalo’s. De Senegalees zou zijn medische tests reeds hebben afgelegd en heeft een akkoord bereikt voor vier seizoenen. Gent zou 3,5 miljoen euro op tafel leggen voor de aanvaller. Sylla was bij Eupen goed voor twaalf doelpunten in 35 wedstrijden.

Maar Racing Genk probeert nu roet in het eten te gooien. De Limburgers hebben ook contacten gelegd met Sylla en bieden de revelatie uit de Jupiler Pro league een hoger loon aan dan Gent, weet Het Nieuwsblad. Daardoor zou de Senegalees zijn beslissing uitstellen tot het einde van het seizoen. Bij Gent hebben ze geleerd uit de affaire rond Adrien Trebel en willen ze nog niet reageren. “Wij communiceren pas als er een handtekening is”; reageert algemeen directeur Michel Louwagie in Het Nieuwsblad.