Vakantieplannen mogen de vuilbak in, Ferrera kookt: Dit is schandalig

  Vakantieplannen mogen de vuilbak in, Ferrera kookt: "Dit is schandalig"

  vrijdag 19 mei 2017 om 22:50

  Voor de match tegen STVV was Yannick Ferrera nog een opgewekte trainer. Na de match op Stayen kookte hij van woede. De trainer van KV Mechelen vond het een schande dat zijn ploeg met 7-0 verloor. Hij besliste meteen om in te grijpen. De vakantieplannen van de KV Mechelen-spelers mogen de vuilbak in. 

  "Of dit balen is? Het is erger dan balen. Dit is gewoon schandalig!", aldus Ferrera tegenover Sporza. "Ik hoop dat de spelers nog geen vakantie hebben geboekt. Ik verwacht iedereen morgen om 8u op de club."

  "Sorry, verliezen kan. Zelfs met 4-0 of 5-0 kan het een keerte gebeuren, maar dit? Nee, dat kan niet. Ik ga nu niet te veel zeggen. Morgen ben ik hopelijk een beetje gekalmeerd", probeerde Ferrera nog heel even zijn woede te verbergen. 

  "Als onze sterkhouders er niet zijn, hebben we een probleem. Serieus dit kan echt niet. We kunnen moeilijk zeggen, vertrek nu maar op vakantie. Iedereen had waarschijnlijk al plannen. Ik ook, maar we kunnen niet zeggen. Het is goed geweest, tot binnen vier weken", besloot de trainer van KV Mechelen. 

  Plaats een reactie

  zaterdag 20 mei 2017 om 10:21
  groot gelijk
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vakantieplannen mogen de vuilbak in, Ferrera kookt: "Dit is schandalig"