Keert enfant terrible terug naar Lierse? Vanderbiest reageert op de geruchten

Keert enfant terrible terug naar Lierse? Vanderbiest reageert op de geruchten

19-05-2017 17:12

De naam Tony Watt zal bij menig voetballiefhebber nog wel een belletje doen rinkelen. De Schot kwam in het verleden uit voor Lierse SK en Standard. Het enfant terrible is nu in verband gebracht met een terugkeer op Het Lisp. Coach Fred Vanderbiest reageert op het transfergerucht.

Watt gaf onlangs de aftrap bij een match van zijn ex-club en dat bracht de speculaties op gang. Vanderbiest bevestigt dat 23-jarige aanvaller een optie is. "De club wilde graag iets speciaal doen voor die laatste thuismatch, maar Tony Watt is tegelijkertijd een optie die we graag warm willen houden", laat Vanderbiest weten aan de Gazet van Antwerpen.

"Ik denk dat hij na heel wat omzwervingen nood heeft aan een beetje standvastigheid. En hij heeft Lierse altijd een beetje als zijn tweede thuis gezien. Maar hij ligt nog onder contract, dus makkelijk wordt het niet.'' Watt speelt momenteel voor de Engelse derdeklasser Charlton Athletic, waar hij nog een verbintenis heeft tot en met medio 2018. Watt scoorde echter twee goals in zestien optredens, waardoor er wellicht te praten valt over een vertrek.