Everton wil Chelsea-speler betrekken in deal met Lukaku

  Everton wil Chelsea-speler betrekken in deal met Lukaku

  vrijdag 19 mei 2017 om 16:20

  Chelsea heeft van Romelu Lukaku zijn prioriteit gemaakt voor de komende zomer. Het beloven zware onderhandelingen te worden met Everton dat (veel) boter bij de vis wil. Maar Chelsea heeft een belangrijke troef in handen. Mogelijk kan het de prijs drukken door een huurling in de deal te betrekken.

  Het gaat om de 19-jarige aanvaller Tammy Abraham, weet The Sun. Het jeugdproduct van Chelsea speelde dit seizoen op huurbasis bij Bristol City. Daar maakte hij veel indruk, met 23 doelpunten in vier assists in de competitie. Daarmee speelde hij een grote rol in het verzekeren van het behoud in The Championship. Daarnaast scoorde hij ook drie goals in de League Cup.

  Komende zomer keert hij in principe terug naar Stamford Bridge, maar daar zijn de speelkansen schaars. Everton heeft zijn oog laten vallen op de Engelse aanvaller. The Toffees zouden dan ook bereid zijn het talent te betrekken in een eventuele deal over Lukaku. Everton wil de Abraham graag definitief inlijven. Of Chelsea dat wil, is nu de vraag.

  Poll

  Gaat Lukaku zijn droomtransfer kunnen realiseren?

  (424 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Everton wil Chelsea-speler betrekken in deal met Lukaku