Preud'homme: “Dat is mijn enige wens 'zou' het mijn laatste match zijn”

  Preud'homme: “Dat is mijn enige wens 'zou' het mijn laatste match zijn”

  vrijdag 19 mei 2017 om 14:25

  Sinds donderdag weet Club Brugge dat het niet meer landskampioen kan worden dit seizoen. Zondag staat er wel nog een belangrijke wedstrijd op het programma. In Jan Breydel ontvangt het Gent. Op een persconferentie blikte Michel Preud'homme vooruit op het duel.

  Na de nederlaag tegen KV Oostende moet Club Brugge nog vol aan de bak. Anders verliest het misschien de tweede plaats in de stand en het ticket voor de voorronde van de Champions Leauge. "Ik kan alles geven voor de groep. En de mensen rondom mij kunnen dat ook. Maar op een gegeven moment moet de groep zelf opstaan. Dat hebben ze trouwens al eens gedaan na de wedstrijd op Anderlecht. Nog één keer moeten ze dat doen", klonk het tegenover ClubTV.

  Club Brugge heeft met een gelijkspel voldoende om zich te verzekeren van de tweede plaats. Maar Preud'homme lijkt volop voor de zege te willen gaan. "Iedereen moet klaar zijn om alles te geven. Zonder te rekenen. Het zal een wedstrijd voor mannen zijn", zette hij zijn groep op scherp.

  Mogelijk wordt het voor Preud'homme zijn laatste match als trainer van Club Brugge. Gaan de spelers zondag iets special doen? "Nee, ik verwacht niks. Ik verwacht dat mijn spelers de wedstrijd op tweehonderd procent gaan spelen. Dat is mijn enige wens. 'Zou' het mijn laatste wedstrijd zijn”, benadrukte Preud'homme.

  Lees ook: Preud'homme eist reactie van spelers: 'Voor de fans, het bestuur en hun toekomst'

  Poll

  Wie wordt dit seizoen tweede?

  (489 stemmen)

  Plaats een reactie

  ikke 61 +32
  vrijdag 19 mei 2017 om 15:16
  MPH en beloven ?? wij worden tweede en meer dan verdiend !!!
  Vind ik leuk
  Toca +27686
  vrijdag 19 mei 2017 om 15:28
  Waarom kan die niet gewoon zeggen wat hij gaat doen, blijven of stoppen ? Hoe belangrijk denkt die toch dat em is.
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 16:02
  Waarschijnlijk om de focus op de match te houden en niet op zijn vertrek.
  Vind ik leuk
  Toca +27686
  vrijdag 19 mei 2017 om 16:18
  Is een thuismatch zondag dan is er altijd focus heb ik de indruk. Op verplaatsing is t wat anders denk ik
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 16:35
  Ook in thuismatchen lieten ze steken vallen dit seizoen. Laatste match van de competitie tegen STVV mochten ze nooit punten laten liggen. Michel moet ze scherp zetten en er tevens voor zorgen dat het een match word en geen schoppartij. Ik weet niet wat het is met Brugge dit seizoen, er zit geen regelmaat in. Hadden ze tegen Oostende gedaan wat moest dan zouden ze nu zonder druk Gent kunnen ontvangen. En wat MPH betreft, ik denk dat het een publiek geheim is dat hij na dit seizoen vertrekt.
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Preud'homme: “Dat is mijn enige wens 'zou' het mijn laatste match zijn”