Gent is helemaal klaar voor Club Brugge: De uitslag opent perspectieven

Gent is helemaal klaar voor Club Brugge: "De uitslag opent perspectieven"

19-05-2017 13:34
2

Op de laatste speeldag van Play-Off 1 moet er nog beslist worden wie op de tweede plek eindigt. Dat beslissen Gent en Club Brugge in een rechtstreeks duel. Bij Gent durven ze alvast weer te dromen na de uitschuiver van Club en de 5-2 zege tegen Zulte Waregem.

AA Gent is na de zege tegen Zulte Waregem zeker van Europees voetbal. Mission accomplished, maar toch durven ze bij Gent nog van meer te dromen. Zeker voorzitter Ivan De Witte. "We wilden vooral onze derde plaats behouden, maar de uitslag van Club opent perspectieven voor zondag. Ik had nooit verwacht dat Club zou verliezen", klinkt het tegenover Sporza.

"De trainer zei afgelopen zondag dat de derde plaats misschien wel de correcte plaats is voor Gent dit seizoen. Ik geef hem daar gelijk in", aldus de voorzitter. De Witte hoopt echter op een goed resultaat zondag. "Maar nu moeten we nog alles doen om die tweede plaats te veroveren. Of dat de juiste weerspiegeling van ons seizoen zou zijn? Dat betwijfel ik. Het zou vooral een meevaller zijn", lacht hij.