Gent is helemaal klaar voor Club Brugge: De uitslag opent perspectieven

  Gent is helemaal klaar voor Club Brugge: "De uitslag opent perspectieven"

  vrijdag 19 mei 2017 om 13:34

  Op de laatste speeldag van Play-Off 1 moet er nog beslist worden wie op de tweede plek eindigt. Dat beslissen Gent en Club Brugge in een rechtstreeks duel. Bij Gent durven ze alvast weer te dromen na de uitschuiver van Club en de 5-2 zege tegen Zulte Waregem.

  AA Gent is na de zege tegen Zulte Waregem zeker van Europees voetbal. Mission accomplished, maar toch durven ze bij Gent nog van meer te dromen. Zeker voorzitter Ivan De Witte. "We wilden vooral onze derde plaats behouden, maar de uitslag van Club opent perspectieven voor zondag. Ik had nooit verwacht dat Club zou verliezen", klinkt het tegenover Sporza.

  "De trainer zei afgelopen zondag dat de derde plaats misschien wel de correcte plaats is voor Gent dit seizoen. Ik geef hem daar gelijk in", aldus de voorzitter. De Witte hoopt echter op een goed resultaat zondag. "Maar nu moeten we nog alles doen om die tweede plaats te veroveren. Of dat de juiste weerspiegeling van ons seizoen zou zijn? Dat betwijfel ik. Het zou vooral een meevaller zijn", lacht hij.

  Poll

  Wie zal de topper winnen?

  (206 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 19 mei 2017 om 16:46
  Die De Witte doet toch rare uitspraken hoor. Als Gent wint van ons, dan is die tweede plek de plaats waar ze recht op hebben. De plaats die je hebt in een klassement is een mix van eigen prestaties en die van rechtstreekse tegenstanders. Dat ze op 1 punt staan is hun verdienste en onze fout, maar dat maakt het niet minder verdiend. Als wij zondag winnen zijn wij verdiend tweede en andersom.
  Vind ik leuk
  Greggi +12
  vrijdag 19 mei 2017 om 18:55
  Spijtig voor club Brugge maar mijn hart is kaa gent zij hebben ons belachelijk gemaakt in de champions league wij hebben tenminste ons ingezet onze spelers hè buffalofan hè
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Gent is helemaal klaar voor Club Brugge: "De uitslag opent perspectieven"