Aantrekkelijk en aanvallend voetbal is volgend seizoen een must bij Anderlecht

"Aantrekkelijk en aanvallend voetbal is volgend seizoen een must bij Anderlecht"

vrijdag 19 mei 2017 om 13:15

Het voetbal was dan niet overtuigend, paars-wit vierde donderdagnacht wel zijn 34e titel in zijn geschiedenis. Een moeilijk seizoen werd zo in schoonheid afgesloten. Analist Peter Vandenbempt verwacht wel dat Anderlecht volgend jaar anders voetbalt.

"Anderlecht bereikte het allerhoogste ondanks een moeilijk seizoen: kampioen en een uitstekende Europese campagne. Dan heb je het gewoon goed gedaan", aldus Vandenbempt bij Sporza. "Maar dé uitdaging voor Van Holsbeeck en Weiler volgend seizoen is op het veld toch weer aanknopen met het voetbal dat altijd de huisstijl is geweest van Anderlecht. De neutrale voetballiefhebber en ook de kritische Anderlecht-fan moeten zich weer kunnen verzoenen met het spel."

"Want Club Brugge en zeker AA Gent kregen bij hun titel applaus op alle banken voor de kwaliteit van het voetbal. Dat is er dit jaar niet voor Anderlecht. Dat zou eigenlijk niet mogen voor een club die daar bij wijze van spreken al 100 jaar garant voor probeert te staan. Als de titel dit jaar een must was, dan moet aantrekkelijk en aanvallend voetbal dat volgend seizoen zijn", aldus Vandenbempt.

Poll

Verdient Anderlecht de titel?

(696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

"Aantrekkelijk en aanvallend voetbal is volgend seizoen een must bij Anderlecht"