Preud'homme eist reactie van spelers: 'Voor de fans, het bestuur en hun toekomst'

Preud'homme eist reactie van spelers: 'Voor de fans, het bestuur en hun toekomst'

vrijdag 19 mei 2017 om 13:02

Michel Preud'homme staat zondag meer dan waarschijnlijk voor de laatste keer als coach van Club Brugge langs de zijlijn. Het is nog een wedstrijd waarin veel op het spel staat. Als Club Brugge verliest tegen Gent, zakt het naar de derde plek. Preud'homme weet dat dat absoluut niet mag gebeuren.

Een titel zit er dit seizoen niet in voor de Bruggelingen. Dat betekent echter niet dat het seizoen al voorbij is. "We hebben 39 wedstrijden gespeeld met het doel en de mogelijkheid om kampioen te worden. Nu is er nog één om de tweede plek, een finale", zegt Preud'homme op de persconferentie.

Na de 2-1 nederlaag tegen KV Oostende wil hij ook een reactie zien van zijn spelers. "Ik verwacht dat de spelers om zondag voor iedereen binnen de Club te spelen: voor de fans, het bestuur, hun eigen toekomst", zegt hij. "Het moet op een bepaald moment van de groep komen, ze moeten opstaan zoals ze al gedaan hebben na Anderlecht - Club Brugge."

De coach voorspelt dan ook een bijzonder stevige partij. "Het zal een wedstrijd voor mannen worden, een finale", aldus Preud'homme. "Ik wens maar 1 iets: dat de spelers voor 200% er voor gaan zondag", besluit hij.

Plaats een reactie

vrijdag 19 mei 2017 om 13:39
Ik ben geen Club fan, maar kan toch op vandaag toch nog nagenieten van die spookavonden in Jan Breydel (toen nog Olympia), waar grootheden gedwee de slachtbank op werden gedreven door Van Der Elst, Amokachi, Papin, de Caje, enz... maar de laatste jaren begint een fiere volksclub toch barstjes te vertonen, er worden zelden of nooit nog absolute supertalenten ontdekt zoals vroeger een Papin, een Degryse, Amokachies of andere Perisictjes. Vroeger was je als niet-supporter toch ook altijd een beetje Club fan, zo zijdelings erbij. Sinds Bart V. is dit sentiment beginnen te verwateren en met MPH erbij is het zelfs omgeslagen van een klein plaatsje in de harten van alle supporters (van bijna alle andere teams) naar een algemene vorm van ergernis, één keer het Calimero syndroom gebruiken komt sympathiek over, twee en half jaar aan één stuk, na eerst nog een een periode Jacky Matthijssen, en iedereen is het constante gezaag van MPH én Club beu. Verander er aub iets aan ? ls bijna neutrale supporter hebben we al Standard moeten afgeven aan totale onkunde en amateurisme, laat dit niet met Club gebeuren. Want dan moeten we verder met gendarm Dury en kleuterjuf Coucke (die ik trouwens mis in de koers ~ daar was zijn ego en gezever niet zo alomtegenwoordig).
Ik eis van de spelers dat ze MPH stilaan vragen z'n schup te kuisen en hun ...... te ........ ! (In te vullen volgens mood van de dag en/of opvoeding ;-) !
Vind ik leuk
Julien +859
vrijdag 19 mei 2017 om 21:27
Hopelijk laat hij Wesley eens starten.
Die weegt tenminste op de verdediging.
Wat heeft Vossen eigenlijk al bewezen in de Play-Off's ?
Dat hij een arrogant en vicieus ventje is ? Dat weet iedereen ondertussen.
Ik zou nog gaan geloven dat hij MPD een deel van zijn premies afstaat in ruil voor een plek in de basis.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Preud'homme eist reactie van spelers: 'Voor de fans, het bestuur en hun toekomst'