Vanhaezebrouck wil Champions League-voetbal: Maar er is een half mirakel nodig

  Vanhaezebrouck wil Champions League-voetbal: "Maar er is een half mirakel nodig"

  vrijdag 19 mei 2017 om 12:42

  KAA Gent haalde donderdag uit tegen Zulte Waregem. De Buffalo's droogden Essevee af met 5-2 en blijven zo in de running voor de tweede plaats. Op de laatste speeldag van de Jupiler Pro League kan het in Jan Breydel het ticket voor de Champions League-voorronde wegkapen voor de neus van Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck lijkt er echter niet echt in te geloven.

  "Dan is er wel een half mirakel nodig", aldus Vanhaezebrouck donderdag voor de camera's. "Als ik me niet vergis, heeft dit seizoen nog niemand gewonnen op Jan Breydel. Noem het dus maar een waterkansje. Ik heb de wedstrijd tegen Anderlecht gezien en ik hou mijn hart vast. We zullen met de druk moeten kunnen omgaan in dat volle stadion met hun publiek, denk maar aan de wedstrijd hier, hoe dat publiek toen al tekeer ging."

  De Gentse coach geeft aan dat hij al tevreden zal zijn als zijn ploeg goed speelt. "Ik hoop vooral ook dat er gevoetbald wordt. Van de negen wedstrijden die we speelden in Play-Off 1 werd er acht keer gevoetbald en was het één keer een non-match. Ik hoop dat het zondag een negende keer een mooie wedstrijd wordt. Ik wilde eerst enkele spelers die minder aan bod kwamen een kans geven, maar dat gaat nu niet door. We zullen met de sterkste elf spelen."

  Poll

  Pakt Gent alsnog de tweede plaats?

  (1308 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck wil Champions League-voetbal: "Maar er is een half mirakel nodig"