Witsel krijgt wereldspits als ploegmaat: Mondeling akkoord met speler

  Witsel krijgt wereldspits als ploegmaat: "Mondeling akkoord met speler"

  vrijdag 19 mei 2017 om 11:34

  De volgende topspeler staat voor een transfer naar China. Tianjin Quanjian, de club van Axel Witsel, kondigt aan dat het de knoop heeft doorgehakt over de wereldspits die komende zomer naar Tianjin moet komen.

  "De beslissing is gevallen, we weten welke speler we gaan kopen in de zomer", zegt voorzitter Shu Yuhui in Chinese media. "We hebben een mondelinge overeenkomst met de speler en de club. De contracten zijn nog niet ondertekend en we zullen zijn naam niet onthullen in deze gevoelige periode. We hebben eerder een naam te vroeg bekendgemaakt en trokken toen aan het kortste eind. Daarom zeggen we het nu niet. Maar het is een wereldspits."

  Eerder werd bekend dat Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) en Diego Costa (Chelsea) in beeld zijn bij Tianjin Quanjian. Costa was eerder al dichtbij een transfer naar China, terwijl Aubameyang ook in de belangstelling staat van de Franse topclub Paris Saint-Germain en daar volgens BILD al mee gesproken heeft. De spits van de Duitse topclub zou vijftig miljoen euro kunnen verdienen bij de Chinese club.

  Plaats een reactie

  vrijdag 19 mei 2017 om 13:32
  Hopelijk is het Costa, zie Aubameyang veel te graag bezig. Dan gaat de deur voor Romelu ook open, al zou ik hem liever bij Real of Juve zien belanden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Witsel krijgt wereldspits als ploegmaat: "Mondeling akkoord met speler"