Anderlecht kan deze zware kleppers loten in Champions League

Anderlecht kan deze zware kleppers loten in Champions League

19-05-2017 10:58
5

Anderlecht zal als kampioen naar de Champions League mogen gaan, maar wie kan het daar treffen. Omdat heel wat competities nog niet beslist zijn is er enkel een voorlopig lijstje, maar toch zijn al 17 van de 32 ploegen zeker.

De volgende teams zijn al absoluut zeker van de Champions League volgend seizoen, maar het is nog niet bepaald in welke pot ze zitten: Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, Tottenham Hotspur, FC Porto, Shakhtar Donetsk, FC Basel en Anderlecht.

De volgende ploegen zitten zeker in Pot 1: Bayern München, Chelsea, Benfica, AS Monaco en Spartak Moskou. In Pot 2 zitten sowieso al Paris Saint-Germain en Atletico Madrid, Borussia Dortmund en Sevilla komen daarbij als ze één voorronde overleven.

Over Pot 3 is er nog bitter weinig bekend. In Pot 4 zijn er wel twee zekerheden te melden. Daar zitten RB Leipzig en Feyenoord in. De potten zijn dus nog onvolledig: Anderlecht heeft een goeie kans op Pot 3, maar als veel ploegen met een hoge coëfficient zich plaatsen kan het Pot 4 worden.