Titelkandidaten WK krijgen waarschuwing van Rode Duivel: Wij kunnen winnen

Titelkandidaten WK krijgen waarschuwing van Rode Duivel: "Wij kunnen winnen"

vrijdag 19 mei 2017 om 10:02

De Rode Duivels staan op het punt om zich te kwalificeren voor het WK2018 in Rusland. De doelstelling? Zo ver mogelijk geraken en ons land trots maken. Axel Witsel durft te dromen van het allerhoogste.

Onder bondscoach Roberto Martinez speelden onze Rode Duivels al enkele knappe partijen. Met een Eden Hazard en Kevin De Bruyne in vorm leeft ons land ook in goede hoop. Witsel gelooft dat de nationale ploeg klaar is voor een goed resultaat. "We kunnen het WK winnen, absoluut", zegt hij op de website van FIFA.

De middenvelder beseft echter dat het niet makkelijk zal worden. "We moeten dan wel onze wedstrijden spelen. We hebben een goede ploeg, met sterke spelers, maar we moeten een sterk geheel vormen. Er zijn teams zoals Italië, Spanje, Duitsland en Brazilië die sterker zijn dan ons. Wij moeten in onszelf geloven, het enige wat we dan nodig hebben is een beetje geluk", aldus Witsel.

Plaats een reactie

vrijdag 19 mei 2017 om 10:10
Ga wat hond eten en kom nooit meer terug krollenbol
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 11:26
Ik zou met Radja - De Bruyne - Dembele op het middenveld spelen. Witsel (en Fellaini) haalt de snelheid uit het spel en straalt niks nada enthousiasme uit, staat precies tegen zijn zin op een veld. Tielemans en Dendoncker kloppen daarbovenop ook serieus op de poort.
Vind ik leuk
vrijdag 19 mei 2017 om 11:41
helemaal hetzelfde idee hier Anderlechtois.
Vind ik leuk
Garland +4369
vrijdag 19 mei 2017 om 12:16
Natuurlijk kan België het WK winnen. Stap 1: Witsel uit de ploeg houden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Titelkandidaten WK krijgen waarschuwing van Rode Duivel: "Wij kunnen winnen"