Van Holsbeeck lekt transferplannen RSCA, drie sterkhouders mogen niet vertrekken

  Van Holsbeeck lekt transferplannen RSCA, drie sterkhouders mogen niet vertrekken

  vrijdag 19 mei 2017 om 06:52

  RSC Anderlecht ging donderdagavond een dolle feestnacht is na de gewonnen titel. Maar dat betekent niet dat er achter de schermen al gewerkt werd aan de toekomst. Door de titel lijken enkele sterkhouders te gaan vertrekken, al wil men bij Anderlecht vooral de kern bij elkaar houden.

  Herman Van Holsbeeck weet dat Anderlecht met Youri Tielemans en Leander Dendoncker twee goudhaantjes heeft rondlopen op het middenveld. Maar daar mag er maar eentje van vertrekken. "Tielemans tekende nog nergens, maar gaat vertrekken", reageerde Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad.

  "Dendoncker: die gaan we wel houden. De halve Premier League zit op hem te wachten, maar als we volgend seizoen een goeie basis willen hebben in onze ploeg is het cruciaal om Leander hier te houden. Met het geld van de Champions League hebben we trouwens meer mogelijkheden om rond hem te bouwen. We kunnen al eens een half miljoen meer uitgeven.”

  Blijvers en vertrekkers
  Naast Tielemans zullen er nog andere spelers vertrekken of blijven zoals Dendoncker. "Met Kara en Frank Acheampong zijn duidelijke afspraken. Als ze opnieuw naar Engeland kunnen, mogen ze gaan voor een bepaalde prijs", zegt hij.

  "Teo willen we houden, want hij blijft een goalgetter. En bij Andy Najar zitten zowel wij als club als hij als speler in een zwakke onderhandelingspositie na zijn blessure. Daarom lijkt het ons beter dat ook hij blijft", besloot hij. En Roger Vanden Stock kwam nog met één duidelijk antwoord. "En als er toch jongens vertrekken, zullen we heel gerichte transfers doen", lacht hij.

  Poll

  Zal Anderlecht de ploeg bij elkaar kunnen houden?

  (1116 stemmen)

  Plaats een reactie

  Marcos68 +97
  vrijdag 19 mei 2017 om 08:22
  Veel succes in de Champions League voor Anderlecht, maar hopelijk krijgen ze hun hoongelach en kritiek om Club Brugge (in de CL dit voorbije seizoen) niet als boomerang terug in het gezicht !
  Vind ik leuk
  Zetterberg +5986
  vrijdag 19 mei 2017 om 08:35
  Ze zullen toch wel zeker minstens een puntje meer halen...dat moet toch wel lukken ;)
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 10:00
  Ik help het je hopen. (en meteen voor alle criticasters: ik zeg dit als FCB supporter. Inderdaad, ik wenst een Anderlecht-fan veel success toe. Wat een drama! Laat maar meteen alle beledigingen als 'verrader', 'judas' en 'geen clubliefde meer' op mij los!)
  Doch, mijn allerbeste Zetterberg, sta me toe je knipoog even ludiek te beantwoorden met de hoop dat, wanneer het onmogelijke toch zou gebeuren en ook Anderlecht 0 punten zou halen in de CL, je deze heuglijke dag en je eerder geplaatste post over dat 'minstens ene puntje meer' nog zal herinneren! ;)
  Vind ik leuk
  Zetterberg +5986
  vrijdag 19 mei 2017 om 10:10
  tuurlijk Jan met de Pet, dat zal ik dan zeker doen..en zelfs zal ik dan aan jou denken.
  Het is ook maar een graptje hoor, ik duim altijd mee met Belgische ploegen die in Europa spelen.
  Maar sta mij toe dat ik reageer op een voetbalfan, die de dag na de kampioenenmatch er ons meteen op attent maakt dat er boomerangs in ons gezicht terecht zouden kunnen komen. Dan lijkt mijn reactie wel op zijn plaats, niet? ;)
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 10:16
  absoluut. Ik zeg zelfs meer: daar neem ik mijn pet voor af!
  een pleziertje hier en daar is aangeraden. En een leuke sneer links en rechts, daar hebben we absoluut geen problemen mee.
  Mijn visie is altijd geweest van voor club te supporteren. en niet tégen Anderlecht. Het is alleen spijtig dat er mensen zijn voor wie die twee zaken niet verenigbaar zijn.
  Laat ons die boomerang begraven. Natuurlijk niet overdreven diep, zodat die bij volgende onderlinge duels, transfergeruchten, europese matchen, bekerwedstrijden en eventuele titelbeslissingen snel weer opgegraven kan worden! We willen het leven van onze mentaal minder bedeelde medesupporters toch niet hélemaal zinloos maken, toch?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Van Holsbeeck lekt transferplannen RSCA, drie sterkhouders mogen niet vertrekken