Weiler voelt de druk: Vandaag of zondag, kampioen worden is al moeilijk genoeg

  Weiler voelt de druk: "Vandaag of zondag, kampioen worden is al moeilijk genoeg"

  donderdag 18 mei 2017 om 20:25

  René Weiler kan in zijn eerste seizoen als coach al meteen een titel pakken bij Anderlecht. De Zwitserse oefenmeester weet dat paars-wit de titel donderdag niet cadeau zal krijgen.

  "Kampioen worden, dat is ons enigste doel. We hebben hier een moeilijke match voor de boeg. En daarvoor zullen we alles moeten geven. Ik ga de tussenstand van Club Brugge tegen Oostende niet volgen. Misschien dat iemand anders op de bank het doet, maar ik zeker niet. We moeten naar onszelf kijken en een goede wedstrijd spelen. Vandaag of zondag, kampioen worden is zo al moeilijk genoeg", reageert de coach voor de camera van Play Sports.

  Weiler zet topschutter Lukasz Teodorczyck opnieuw in de spits. Teo werd zondag in de topper tegen Club Brugge nog gepasseerd door de Zwitser. "Ik blijf het herhalen, we hebben twee goede aanvallers. Teo heeft ons veel gegeven dit seizoen, maar hij heeft ook een moeilijke tijd gehad; Omdat hij niet scoorde. Maar tegen Club vond ik hem uitstekend invallen. Nu begint hij aan de wedstrijd samen met de andere tien", besluit hij.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Weiler voelt de druk: "Vandaag of zondag, kampioen worden is al moeilijk genoeg"