Club Brugge en Liverpool konden verdediger niet losweken bij... KV Mechelen

Club Brugge en Liverpool konden verdediger niet losweken bij... KV Mechelen

18-05-2017 18:04

Club Brugge haalt wel vaker grote jeugdtalenten bij andere ploegen. Maar deze keer is het er niet in geslaagd. Zelfs Liverpool kon een groot Belgisch talent niet overtuigen.

Dennis Henderickx, technisch verantwoordelijke van KV Mechelen, onthult in Gazet van Antwerpen dat één groot talent van Malinwa op heel wat belangstelling kon rekenen. "Maxime De Bie ( een zestienjarige verdediger) stond in de belangstelling van Liverpool en Club Brugge, maar heeft voor ons sportieve project bij KV gekozen", zegt hij.

De jonge verdediger lijkt kansen te gaan krijgen bij KVM. "Hij zal zeker een deel van de voorbereiding afwerken met de A-kern. Bij de beloften zijn het vooral Hannes Smolders (negentienjarige verdediger) en Dani Wilms (achttienjarige middenvelder) die op de deur van de A-kern staan te kloppen."

"Ook Miguel Mees is enorm gegroeid na zijn twee uitleenbeurten aan Heist en Rupel Boom. Er is dus zeker nog meer talent op komst. De toekomst van KV ziet er wat dat betreft mooi uit", aldus Henderickx.