UPDATE: 'Portugese topclub mengt zich in de strijd om handtekening Bakkali'

  UPDATE: 'Portugese topclub mengt zich in de strijd om handtekening Bakkali'

  vrijdag 19 mei 2017 om 09:05

  De carrière van Zakaria Bakkali zit in het slop. De jonge Belg die zijn jeugdopleiding genoot bij PSV komt niet meer aan de bak bij zijn club Valencia. Promovendus Levante wil volgens het Spaanse AS van die situatie profiteren om de winger in te lijven.

  De 21-jarige Bakkali kreeg dit seizoen amper 269 speelminuten in de Primera Division. Hij werd al meermaals gelinkt aan een transfer. Onder meer RSC Anderlecht en Club Brugge hadden de winger op hun verlanglijstje gezet. Volgens AS krijgen de Belgische topclubs nu concurrentie van Levante, dat afgelopen seizoen de promotie afdwong naar de Spaanse eerste klasse.

  Bakkali heeft nog een contract tot medio 2020 bij Valencia, maar daar lijkt hij geen toekomst meer te hebben. Een -tijdelijke- overstap lijkt de enige manier voor de dribbelaar om speelminuten op te doen. 

  Update 19/05 9.05 uur: Naast Levante toont ook FC Porto interesse in de vleugelaanvaller. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Portugese topclub toond in januari al interesse, maar tot een transfer kwam het toen niet. Nu zou hij Valencia toch mogen verlaten.

   

  Poll

  Zal Bakkali ooit nog helemaal doorbreken?

  (581 stemmen)

  Plaats een reactie

  SD +4736
  donderdag 18 mei 2017 om 16:57
  Nog z'n "toptalent" !
  Vind ik leuk
  vrijdag 19 mei 2017 om 09:20
  Niet twijfelen Herman, geen tijd om te feesten en slapen, werkentijd! In potentie is Bakkali veel beter dan Brunoke. En Belg.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  UPDATE: 'Portugese topclub mengt zich in de strijd om handtekening Bakkali'