OFFICIEEL: Standard kondigt drie zomertransfers in één klap aan

OFFICIEEL: Standard kondigt drie zomertransfers in één klap aan

18-05-2017 12:20
1

Standard heeft meteen drie spelers in één klap gehaald. De club besloot om de optie in het huurcontract van Jonathan Bolingi, Merveille Bope Bokadi en Christian Luyindama te lichten.

Standard kondigde op de officiële website de transfer van de drie Congolezen aan. Het trio speelde de voorbije maanden al op uitleenbasis voor Standard, maar komt nu ook volwaardig over. Zij worden overgenomen van TP Mazembe.

"Christian, Jonathan en Merveille integreerden zich goed binnen onze A-kern en toonden hun kwaliteiten op training en tijdens de officiële matchen waarin ze speelden. Het is dus logisch dat we hen de kans geven om hun parcours aan de boorden van de Maas verder te zetten", reageerde Olivier Renard op de website.

"Het is nu aan hen om ons iets terug te geven voor het vertrouwen dat we in hen hebben. Ze zullen elke dag hard moeten blijven werken om hun toekomstige selecties te verdienen." Luyindama speelde vijf wedstrijden voor de Rouches en scoorde daarin één keer en was goed voor één assist. Bokadi kreeg twee wedstrijden, Bolingi zes. Zij konden nog niet scoren voor Standard.