'Praet kan ondanks minder seizoen toch nog hopen op mooie transfer'

'Praet kan ondanks minder seizoen toch nog hopen op mooie transfer'

15-06-2017 21:57
6

Het Italiaanse avontuur van Dennis Praet krijgt mogelijk al snel een einde. De middenvelder krijgt er steeds vaker zijn kans bij Sampdoria, maar een andere uitdaging lonkt.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde La Repubblica stuurde het Franse Olympique Marseille een scout naar de wedstrijd tussen Sampdoria en Chievo (1-1) om Praet aan het werk te zien. De middenvelder speelde dertig minuten mee. De Franse club zou van plan zijn om Praet, die geen basisspeler is bij Sampdoria, een nieuwe kans aan te bieden in Frankrijk.

Praet speelde dit seizoen 32 wedstrijden voor Sampdoria. In achttien van die wedstrijden kreeg hij ook een plekje in de basis. Dit seizoen was hij goed voor één assist en één doelpunt. Hij heeft nog een contract tot medio 2021 bij Sampdoria, maar mogelijk vertrekt hij toch sneller dan verwacht bij de Italiaanse club.

Update 15/06 21u57: Marseille is niet de enige ploeg die interesse toont in Praet. Volgens Sky Sports Italia zou Lazio Roma namelijk ook wenken naar de diensten van de middenvelder. Praet zou in zijn geringe speeltijd toch indruk gemaakt hebben op de ploeg van Lucas Biglia en Jordan Lukaku.