Anderlechtman stelt ex-Rode Duivel teleur: Deed dat ongelooflijk slecht

Anderlechtman stelt ex-Rode Duivel teleur: "Deed dat ongelooflijk slecht"

15-05-2017 09:15
4

Youri Tielemans had in Brugge dé matchbal aan de voet, maar hij schoot zijn penalty recht op doelman Ethan Horvath. De jonge middenvelder zit mogelijk al met Monaco in zijn hoofd, maar is hij daar wel klaar voor?

In Het Belang Van Limburg geeft Wilfried Van Moer aan dat hij Tielemans zag bezwijken onder de druk. "Anderlecht had eigenlijk moeten winnen. Trapte Tielemans die strafschop binnen, dan was Brugge nooit nog teruggekeerd. Youri schoot hem ongelooflijk slecht in. Dat ben ik niet van hem gewoon. Hij is meestal erg koelbloedig, maar nu speelde de stress hem misschien toch parten."

Tielemans zou ondertussen een akkoord hebben met Monaco, dat kan invloed hebben. "Ook de heisa rond zijn transfer kan daar een rol in gespeeld hebben. Zoiets kruipt toch in je koppeke, of je dat nu wil of niet. Ik vond trouwens dat hij geen goede match speelde. Akkoord, hij zal wel veel gelopen hebben, maar als een club 25 miljoen voor je wil geven, dan moet je toch de lijnen uitzetten en het verschil maken. Monaco zal dat ook van hem verwachten, zelfs in moeilijke omstandigheden."