Teleurgestelde Vossen geeft flinke sneer aan Anderlecht

Teleurgestelde Vossen geeft flinke sneer aan Anderlecht

15-05-2017 07:00
8

Club Brugge kon de titelstrijd zondag niet spannend houden, het kwam niet verder dan 1-1 tegen Anderlecht. Jelle Vossen deed er alles aan, maar kwam niet tot kansen. De dubbele muur van Anderlecht was een grote frustratie voor hem.

Zeker na de 0-1 van Sofiane Hanni kroop Anderlecht in de egelstelling. Niet bepaald het voetbal waar Vossen van houdt. "Tegen zo'n defensief blok is het moeilijk om ruimtes te creëren", baalde Vossen. "Natuurlijk is dat frustrerend. Het is spijtig dat de ploeg die wilde voetballen en kansen wilde creëren, niet genoeg beloond wordt", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Aan de teamgeest en het vertrouwen lag het absoluut niet. "De sfeer was in de voorbije drie wedstrijden helemaal omgeslagen, dus dit is wel een domper. We kunnen onszelf weinig verwijten, maar zo blijven we wel met een zuur gevoel achter."

Vossen beseft echter dat Anderlecht veel succes boekt met hun speelstijl. "Aan de andere kant moet je zeggen dat Anderlecht in een betere positie zat voor de match. En dat is natuurlijk de reden dat ze het op deze manier konden aanpakken. Maar eigenlijk moet ik zwijgen, want zij staan aan kop."