Lokeren verwacht héél veel van aankopen: 'Nieuwe Vanaken en snelheidsmonster'

Lokeren verwacht héél veel van aankopen: 'Nieuwe Vanaken en snelheidsmonster'

13-05-2017 11:32

Lokeren presenteerde deze week de eerste twee zomertransfers. Samy Kehli (Roeselare) en Luciano Slagveer (SC Heerenveen) komen de Waaslanders vanaf volgend seizoen versterken. Lokeren heeft alvast zeer hoge verwachtingen van het duo.

"Samy Kehli is onze nieuwe Hans Vanaken'', prijst sportief directeur Willy Reynders zijn aanwinst in Het Laatste Nieuws. ''Zelfde profiel, maar opnieuw met een iets meer scorend vermogen. Hij is een echte tien, maar kan ook als tweede spits of vanaf de kant spelen. Een heel volwassen gast, die overtuigd is van z'n eigen kunnen. Qua body is er wel nog wat werk aan'', sluit Reynders af met een werkpuntje.

Reynders is ook blij met de komst van Slagveer, die transfervrij werd aangetrokken. "Slagveer werd in Nederland aangeprezen als een snelheidsmonster dat vooral countervoetbal wil spelen", aldus Reynders. "Hij is eigenlijk een buitenspeler pur sang, mét een actie. Exponent van de Hollandse school. Hij stond vorig jaar al op ons lijstje. Met zijn diepgang kan een hele flank voor zijn rekening nemen. Type Nill De Pauw, maar met een hoger scorend vermogen."