Club Brugge slaakt zucht van opluchting in aanloop naar Anderlecht

Club Brugge slaakt zucht van opluchting in aanloop naar Anderlecht

12-05-2017 12:00
6

Zondag wil Club Brugge de titelrace nieuw leven in blazen. Als het topper van Anderlecht wint, doet het weer volop mee voor de landstitel. Momenteel verloopt de voorbereiding op de topper niet perfect. José Izquierdo ontbrak immers donderdag op training. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Waarom de aanvaller ontbrak op training is niet meteen duidelijk. "Wellicht gaat het om een kwaaltje of om blessurepreventie", klinkt het bij de krant. Dat kan kloppen, want Izquierdo kampte enkele weken geleden nog met een blessure aan de adductoren. Die hield hem een tijdje van het veld.

Indien Izquierdo vrijdag opnieuw niet op de training aanwezig is, moet Club Brugge zich pas echt zorgen gaan maken. Zonder Izquierdo is Blauw-Zwart immers een pak minder creatief. Dat was duidelijk te zien in de eerste wedstrijden van Play-Off 1. Op de afgelopen speeldag hielp de aanvaller Club Brugge met drie goals aan een 1-3 zege op het veld van Charleroi.

Update 12u00 Vrijdagochtend zijn er al veel betere berichten over Izquierdo. De Colombiaan doet mee aan de trainingssessie die om 11u is begonnen en lijkt geen hinder te ondervinden.