UPDATE: 'Doorbraak bij Napoli, Mertens bereikt akkoord met Italiaanse ploeg'

UPDATE: 'Doorbraak bij Napoli, Mertens bereikt akkoord met Italiaanse ploeg'

donderdag 18 mei 2017 om 18:34

De soap rond de contractverlenging van Dries Mertens komt op zijn einde. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis gelooft alvast in een goede afloop.

Het lijkt nog maar een formaliteit te gaan zijn eer Mertens zijn handtekening zet onder een nieuw contract bij Napoli. De onderhandelingen liepen al enkele weken, maar nu is er toch een doorbraak in de besprekingen gekomen. De belangstelling van enkele buitenlandse clubs zou één van de redenen geweest zijn achter het doordrukken van Napoli.

Napoli-voorzitter De Laurentiis bevestigt tegenover Gianlucadimarzio.com dat een akkoord in de maak is. "We zullen er uitgeraken met Mertens. Zijn handtekening komt er snel aan. De makelaars van Mertens komen volgende week naar Napels en dan handelen we de zaak af", vertelt hij. De Rode Duivel zou rond de vier miljoen euro gaan verdienen bij Napoli, een verdubbeling van zijn huidig loon.

Update 18/05 18.34 uur: Volgens Sky Sports Italia is er een doorbraak gekomen in de contractbesprekingen tussen Napoli en Mertens. Voorzitter Aurelio De Laurentiis en de makelaars van Mertens zouden de laatste details donderdag hebben uitgewerkt. De Rode Duivel moet zijn handtekening nu nog zetten onder het contract. Hij zou er vier miljoen euro per jaar verdienen.

In het nieuwe contract van Mertens zou ook een opstapclausule van dertig miljoen euro staan. Die gaat echter pas in 2018 in, wanneer Mertens al 31 jaar oud is.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

UPDATE: 'Doorbraak bij Napoli, Mertens bereikt akkoord met Italiaanse ploeg'